23 October 2018

Kiruna Wagon söker verkstadschef

Kiruna Wagon söker en driven och nyfiken verkstadschef med hjärta och hjärna för att utveckla vår organisation mot en ännu bättre serietillverkning av våra malmvagnar.

Om tjänsten & Din profil

Vi söker en driven och nyfiken verkstadschef med hjärta och hjärna för att utveckla vår organisation mot en ännu bättre serietillverkning av våra malmvagnar. För att uppnå detta fokuserar du mer på människorna än maskinerna och får oss alla att tillsammans arbeta mot högre kvalitet och effektivitet.

Som verkstadschef blir du en central del av vårt team och en viktig kugge i vår strävan att erövra nya marknader med kostnadseffektiva malmvagnar och logistiksystem.

Du har adekvat utbildning och erfarenhet och är uppdaterad inom Lean Manufacturing. Vidare har du vana att arbeta utifrån den mekaniska industrins standarder och i relaterade IT-system för kvalitet, inköp och personal. Erfarenhet av automatiserad tillverkning är meriterande.

Vårt erbjudande

Kiruna Wagon är ett modernt verkstadsföretag med världsmarknaden som mål. Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utveckla dig i din yrkesroll och där ditt arbete kommer att bli sett och uppskattat.

I Kiruna finns fina möjligheter att kombinera arbetslivet med en aktiv fritid i storslagen natur.

Kontakt & ansökan

  • För mer information om tjänsten, kontakta Martin Malmelöv, tel 076 246 53 85, martin.malmelov@kirunawagon.com
  • Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och cv till admin@heedmark.com senast den 21 november 2018.

Vi avböjer oss vänligt men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering.