20 November 2012

Vi söker svetsare och montörer

This job advertisment is only available in swedish. For more info in english contact Robert Stålnacke, robert.stalnacke@kirunawagon.com.

 

Tjänster: svetsare och montörer.

Är du intresserad av att alltid arbeta med den senaste kompetensen och med de modernaste teknikerna inom svetsning och montage? Sök jobb hos oss.

Svetsare

Vi söker dig som är utbildad svetsare med giltiga licenser och goda kunskaper i ritningsläsning. Du har vana av att hantera MIG, MAG, TIG samt robotsvetsning. Det är viktigt att du är noggrann och trivs i en miljö där du arbetar med tydligt uppsatta mål. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll då svetsarbeten av järnvägsvagnar alltid sker med senaste teknik och är extra utmanande. Som svetsare på Kiruna Wagon kommer du alltid ha den senaste kompetensen då kvalitetskraven på vår tillverkning är höga.

Montörer

Vi söker dig som har arbetat som montör inom verkstadsindustrin och har gedigen kunskap inom mekanik, montering och ritningsläsning. Meriterande är om du även har industriteknisk utbildning eller motsvarande. Det är viktigt att du är självgående, noggrann och lösningsorienterad samt trivs i en miljö där du arbetar med tydligt uppsatta mål. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på en arbetsplats med bra arbetsledning och erfarna kollegor.

Sista ansökningsdag: 16 december 2012.

Kontaktperson:

Robert Stålnacke robert.stalnacke@kirunawagon.com, tel: 070 – 590 70 56

Om Kiruna Wagon

Kiruna Wagon utvecklar sedan 2004 tågburna logistiklösningar för malmtransporter för den globala marknaden. Genom Sveriges största vagnsprojekt, tillverkningen av LKAB:s Malmvagn
FAMMOOR 050, har Kiruna Wagon gjort sig känd som en innovativ leverantör av kostnadseffektiva logistiklösningar till den moderna gruvindustrin. Sligvagn TAIMN091, som tillverkas av Kiruna Wagon för Boliden, transporterar på ett skyddat och miljösäkert sätt kopparslig från gruvan Aitik i Gällivare till smältverket Rönnskär utanför Skellefteå. Kiruna Wagon erbjuder även tjänster inom mekanisk konstruktion samt underhåller och reparerar vagnar ovan och under jord. Bolaget ägs av Nybergs Mekaniska Verkstad samt Rönnquist & Wettainen AB som är en del av GMKAB-koncernen.