28 April 2014

Kiruna Wagon rekryterar

This job advertisment is only available in Swedish. For more info in English contact Robert Stålnacke, robert.stalnacke@kirunawagon.com.

Vi söker svetsare och montörer

Är du intresserad av att arbeta med den senaste kompetensen och med de modernaste teknikerna inom svetsning och montage? Sök jobb hos oss!

För vår tillverkning söker vi nu svetsare och montörer. Vi arbetar företrädesvis dagtid. Skiftgång kan förekomma i begränsade perioder. På grund av rådande bostadsbrist i Kiruna är det en förutsättning att du som söker redan har bostad i Kiruna eller enkelt kan lösa din bostadssituation.

Hos Kiruna Wagon erbjuds du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll då svets- och montörsarbeten av järnvägsvagnar alltid sker med senaste teknik och är extra utmanande. Det är viktigt att du är självgående, noggrann, lösningsorienterad och trivs i en miljö där du arbetar med tydligt uppsatta mål.

Svetsare

Vi söker dig som är utbildad svetsare med giltiga licenser och goda kunskaper i ritningsläsning. Du har vana av att hantera MIG, MAG, TIG samt robotsvetsning. Som svetsare hos Kiruna Wagon kommer du alltid ha den senaste kompetensen då kvalitetskraven på vår tillverkning är höga.

Montörer

Vi söker dig som har arbetat som montör inom verkstadsindustrin och har gedigen kunskap inom mekanik, montering och ritningsläsning. Meriterande är om du även har industriteknisk utbildning eller motsvarande. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på en arbetsplats med bra arbetsledning och erfarna kollegor.

Sista ansökningsdag: 26 maj 2014. Ansökan skickas till Robert Stålnacke, robert.stalnacke@kirunawagon.com

Kontaktperson:

Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Robert Stålnacke robert.stalnacke@kirunawagon.com, tel: 070 – 590 70 56

Om Kiruna Wagon

Kiruna Wagon utvecklar sedan 2004 tågburna logistiklösningar för malmtransporter för den globala marknaden. Som leverantör av vagnar till LKAB, Boliden, Northland samt norska Rana Gruber har vi en stark position på den nordiska marknaden och siktar nu på att sälja våra vagnar globalt. Kiruna Wagon ägs av Nybergs Mekaniska Verkstad samt Rönnquist & Wettainen AB som är en del av GMKAB-koncernen.