13 November 2019

Kiruna Wagon söker konstruktör

Kiruna Wagon växer och behöver fler konstruktörer. Vi är ett modernt verkstadsföretag baserat i Malmfälten som utvecklar och tillverkar prisbelönta godsvagnar samt lastnings- och lossningssystem.

Just nu befinner vi oss på en utvecklingsresa där vi arbetar mot den skandinaviska basindustrin. Hjärtat har vi kvar inom gruvindustrin, men skog-, massa- och stålindustrin är växande marknader.

Om tjänsten & din profil

Nu söker vi en hungrig och innovativ konstruktör som är redo att anta nya utmaningar. Vi utvecklar och konstruerar godsvagnar från idé till färdig produkt och du kommer att medverka i många olika projekt från offert, konstruktion och driftsättning till eftermarknad.

Som konstruktör jobbar du nära produktion där du får chansen att ta dina tekniska erfarenheter och omsätta till praktiska lösningar. 

Vi söker dig som har en relevant ingenjörs- eller konstruktionsutbildning. Det är viktigt att du kan kommunicera med kunder och medarbetare på engelska. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en innovativ arbetsplats med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där ditt arbete kommer att bli sett och uppskattat. Hos oss är du med och påverkar produkternas utveckling och har stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillhöra ett uppfinningsrikt team där du kommer att kunna bidra med dina kunskaper och lära dig nya saker. 

Arbetet är förlagt under dagtid med lediga helger. 

Kontakt & ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via Facebook. Ansöker gör du via vår digitala platsannons på vår Facebooksida.

Intervjuer och urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. Ansök gärna redan idag!

Vi avböjer vänligen men bestämt all kontakt med rekryteringskonsulter och annonssäljare.