27 December 2019

Kiruna Wagon söker ekonomiansvarig administratör

Nu söker vi dig som har en fallenhet för ekonomi och administration.

Kiruna Wagon är ett modernt verkstadsföretag baserat i Malmfälten som utvecklar och tillverkar prisbelönta godsvagnar samt lastnings- och lossningssystem. Just nu befinner vi oss på en utvecklingsresa där vi arbetar mot den skandinaviska basindustrin. Hjärtat har vi kvar inom gruvindustrin men skogs-, massa- och stålindustrin är växande marknader.

Om tjänsten & din profil

Till rollen som ekonomiansvarig administratör söker vi dig som har högskolepoäng inom ekonomi eller har förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet, exempelvis genom internutbildning. Har du ett bra ordningssinne och vill kunna bidra med att reformera, förbättra och utveckla så har du kommit rätt. Det är ett stort plus om du har god vana av att digitalisera dagligt arbete.

I tjänsten ingår:

  • Löpande bokföring
  • Projektredovisning
  • Finansieringsfrågor vid försäljning

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en modern arbetsplats med korta beslutsvägar där ditt arbete kommer att bli sett och uppskattat.

Arbetet är förlagt under dagtid med lediga helger.

Vi ser dig gärna som Kiruna Wagons framtida ekonomichef vid vår fortsatta expansion. Tjänsten ger dig därför en stor möjlighet att ta nästa steg i karriären.

Kontakt & ansökan

För mer information eller för att ansöka, tveka inte att kontakta oss här på Facebook eller via e-post till Axel Malmström, axel.malmstrom@kirunawagon.com.

Ta tillfället att under julledigheten fundera på ditt nästa steg i karriären. Vi ser fram emot din ansökan via e-post eller via länken i denna annons senast den 24 januari.

Vi avböjer oss vänligt men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering.