Om oss
Kiruna Wagon är specialiserade inom konstruktion och tillverkning av system för järnvägsfrakt. Vi utformar kundanpassade vagnar samt lastnings- och lossningssystem för malm, tung bulk och råvaror. Kiruna Wagon är en pålitlig och efterfrågad partner till den moderna gruv- och processindustrin, i alla led från utveckling av nya produkter till godkännande, underhåll och eftermarknad.

Svetsare med ansvar inom svetsutbildning och kvalitetskontroll

Nu söker vi dig som är en engagerad och erfaren svetsare, för en nyckelposition hos oss. I den här rollen kommer du att leverera högkvalitativt svetsarbete och ha en central roll inom Kiruna Wagons svetsutbildningar och kvalitetskontroller. Är du en person med rätt bakgrund och önskan om att jobba med oss, så erbjuder vi utbildningar inom respektive områden. I den här rollen har du stora möjligheter att utvecklas i din kompetens inom svets.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med och under handledning av svetsansvarig   , säkerställer du att Kiruna Wagon levererar precist och kvalitativt svetsarbete enligt gällande branschstandarder. Du leder och genomför visuella kontroller, där du sörjer för att utförda svetsarbeten lever upp till kvalitetskraven. Du kommer också att handleda och stötta studenter i de praktiska svetsmomenten som ingår i våra utbildningar. Här utvärderar du resultaten  och ger studenterna stöd och konstruktiv återkoppling under pågående utbildning. Parallellt, i rollen som kvalitetsansvarig, bidrar du till den kontinuerliga utvecklingen av Kiruna Wagons kvalitetsnivå och utbildningsprocesser inom svets.

Kvalifikationer

Vi tror att du kommer till oss med samtliga eller några av kvalifikationerna nedan:

  • Erfarenhet av varierande svetsarbeten och material.
  • Har en certifiering i visuell kontroll, nivå två (VT-2), eller är intresserad av att skaffa dig certifieringen genom utbildning.
  • Goda kommunikationsfärdigheter och stor pedagogisk kompetens.
  • Tidigare erfarenhet av handledning eller utbildning inom svetsning.

Så söker du tjänsten
Skicka ditt CV med personligt brev till verkstadschef Nina Gunillasson: nina.gunillasson@kirunawagon.com 

Sista ansökningsdag: 2023-01-31